Diggy Dex aankomend najaar naar AFAS Live

Geschreven door op 5 februari 2020 om 11:03
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Diggy Dex tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws (2)

Goed nieuws voor fans van Diggy Dex! De zanger/rapper komt aankomend najaar naar AFAS Live voor zijn grootste show tot nu toe.

Diggy Dex in september naar AFAS Live

Na twee uitverkochte ‘Karavaan’ clubtours is Diggy Dex klaar voor de volgende stap! Koen Jansen, zoals de Nederhopper daadwerkelijk heet, reist op zaterdag 26 september 2020 naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. Tijdens zijn grootste show tot nu toe brengt de Amersfoortse rapper en zanger een ode aan het leven.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 7 februari in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

“Volgende stap”

Op de website van AFAS Live laat Jansen weten klaar te zijn voor de volgende stap:

“Ik trek eigenlijk al zo’n 10 jaar rond met mijn ‘Karavaan’ dus het was logisch dat de afgelopen 2 tours deze naam droegen van het gelijknamige album. De zalen bleken elke tour toch net te klein, dus deze volgende stap moet gemaakt worden. Ik heb enorm veel zin om deze grootse show te gaan voorbereiden en te spelen voor mijn fans en liefhebbers. Dus pak die kaarten want hier wil je bij zijn!”

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.