“U2 brengt op 1 december nieuw album ‘Songs Of Experience’ uit”

Geschreven door op 16 augustus 2017 om 16:57
Bono (U2) - Foto: U2start (Flickr, license CC BY 2.0)

Volgens Ierse media verschijnt het nieuwe album van U2 nog dit jaar! De nieuwe plaat van de Ierse rockers zou volgens geruchten op 1 december uit moeten komen.

“Nieuwe album U2 verschijnt op 1 december”

Als we de Ierse pers mogen geloven komt U2 op 1 december met haar nieuwe album ‘Songs Of Experience’! Volgens het medium The Irish Sun is de band van plan om de plaat op Wereld AIDS Dag uit te brengen, in samenwerking met het door Bono mede-opgerichte goede doel (RED). Volgens het medium brengen de rockers op 8 september leadsingle ‘You’re The Best Thing About Me’ uit.

The Irish Sun zou zich baseren op uitspraken van de Ierse radio-dj Dave Fanning, die claimt dat U2 nog dit jaar met haar nieuwe album komt. Het Britse NME heeft het management van de band om opheldering gevraagd, maar die geeft voorlopig nog geen reactie. In mei gaf frontman Bono in gesprek met NME nog aan dat hij hoopte dat de plaat voor 2018 zou verschijnen. De bands laatste plaat, ‘Songs Of Innocence’, verscheen in 2014.

U2 in Nederland

Onlangs stonden de Ierse rockers nog in Nederland voor haar The Joshua Tree Tour. Op 29 en 30 juli zette de band de Johan Cruijff Arena in vuur en vlam, samen met voorprogramma Noel Gallagher en zijn band Noel Gallagher’s High Flying Birds.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nieuws · U2 Nieuws