Will.i.am releaset nieuwe single over coronavirus

Geschreven door op 24 maart 2020 om 15:44
William, Will I Am, Will.i.am, black eyed peas, bep - Fotocredits: By nicolas genin [CC BY-SA 2.0] via Wikimedia Commons

Will.i.am heeft vandaag een nieuwe single over het coronavirus uitbracht. In samenwerking met andere artiesten bracht de zanger het nummer ‘Sing For Life’ uit.

‘Sing For Life’ met Bono en Jennifer Hudson

De Black Eyed Peas-rapper heeft in de ochtend van 24 maart 2020 een nieuwe single uitgebracht. Het nummer ‘Sing For Life’ wordt opgedragen aan iedereen die voorlopig thuis moet blijven om de verspreiding van COVID-19 te vertragen. Ook U2-Frontman Bono, Grammy Award-winnares Jennifer Hudson en componist Yoshiki Hayashi werkten mee aan het nummer.

Sing a long

Volgens de zanger heeft de track als doel liefde te verspreiden en thuisblijvers mee te laten zingen. “Al het andere kan worden geannuleerd, maar muziek maken en Spirits opheffen niet. Dit nummer is gemaakt om vreugde te brengen”,  aldus de Amerikaanse muzikant en producer. Benieuwd naar het nummer? Luister mee en sing a long met ‘Sing For Life’. Bekijk de videoclip hieronder.

YouTube player

 

Bron: RTL Boulevard, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.