Twitter ontploft na Fergie’s genante uitvoering van Amerikaans volkslied

Geschreven door op 19 februari 2018 om 15:23
Fergie - fotocredits: Walmart - bron: flickr (CC BY 2.0)

Afgelopen zondagnacht bracht zangeres Fergie een nogal opvallende versie van het National Anthem ten gehore. Kijkers noemen haar sexy bedoelde uitvoering van het Amerikaanse volkslied de slechtste uitvoering ooit.  Het voormalige lid van The Black Eyed Peas zong ‘The Star-Spangled Banner’  tijdens de NBA All-Star Basketball Game. 

Fergie doet mislukte sexy uitvoering Amerikaans volkslied

Als je aan het Amerikaanse volkslied denkt, denk je niet meteen aan sexy. Zangeres Fergie dacht daar blijkbaar anders over. Tijdens de basketbalwedstrijd NBA All-Star Game bracht ze een jazzy versie van The Star-Spangled Banner ten gehore. De zangeres deed een poging zwoel in de microfoon te zingen en deed dit niet altijd even zuiver.

Slechtste uitvoering van National Anthem ooit

Tijdens het optreden is te zien dat de basketbalspelers zichtbaar hun lach niet kunnen inhouden. Ook late night host Jimmy Kimmel en Chance the Rapper waren lachend in beeld te zien.

Twitter ontploft

Op Twitter ging het na afloop helemaal los. Kijkers noemden het de slechtste uitvoering ooit. Een ‘eretitel’ die eerst op naam van Roseanne Barr stond. De comédienne en voormalige tv-ster deed zelf trouwens ook een duit in het zakje op Twitter.

 

NBA All-Star Game

De NBA All-Star Game is een van dé belangrijkste basketbalwedstrijden in Amerika. Elk jaar spelen de beste spelers van de Eerstern Conference tegen de spelers van de Western Conference. In Amerika vragen ze regelmatig aan artiesten om het national anthem te zingen bij sportevenementen.

 

Bron: Twitter, NBA All-Star Game

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.