Oververmoeide André Hazes cancelt noodgedwongen 22 shows

Geschreven door op 4 juli 2018 om 14:45
Volkszanger André Hazes Jr. - Fotocredits Jdegraaf - Flickr (CC BY 2.0)

André Hazes heeft noodgedwongen twee-en-twintig shows moeten cancelen. De Nederlandse zanger mag op doktersadvies voorlopig niet optreden. 

André Hazes cancelt shows

Vervelend nieuws voor fans van André Hazes! De zanger heeft op doktersadvies twee-en-twintig shows moeten cancelen. Door oververmoeidheid mag hij voorlopig niet optreden.

Breda Live

André jr. zou aankomende zaterdag oorspronkelijk optreden op Breda Live. Ook dit optreden gaat helaas niet door. De organisatie van het evenement betreurt het ten zeerste: “We vinden het supper jammer dat André Hazes niet kan komen, we keken erg uit naar zijn optreden. Dit is helaas echt overmacht.We gaan hard op zoek naar een waardige vervanger, wat een uitdaging is op zo’n korte termijn.”

Ahoy

In oktober staat de Nederlandse artiest maar liefst driemaal in Ahoy, Rotterdam. Twee van de drie concerten zijn volledig uitverkocht. André heeft op zijn Instagram-account aangegeven in ieder geval een maand rust te houden. De drie shows zouden dan ook vooralsnog gewoon door gaan.

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken… Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!???

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: Persbericht bodevents.nl, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.