Twee extra edities Holland Zingt Hazes in 2022

Geschreven door op 21 april 2021 om 14:50
klimaatneutraal, Ladies of Soul, Het Grootste Feestcafé van Nederland, De Dijk, Holland Zingt Hazes, Avond van de Filmmuziek, Roué Verveer, The War Of The Worlds, Ladies of Soul, Holland Zingt Hazes, Ziggo Dome - Foto: Shirley de Jong (Wikimedia Commons, Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0))

De jubileumeditie van Holland Zingt Hazes is uitgebreid met twee extra shows! Het meezingfeest vindt in 2022 zodoende vier keer plaats in de Ziggo Dome.

Twee extra Holland Zingt Hazes-shows

Holland Zingt Hazes vindt volgend jaar voor de tiende keer plaats en dat is reden voor een feestje! De organisatie heeft daarom vandaag twee extra shows aangekondigd. Naast de eerder bevestigde shows op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022, komt het spektakel ook op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2022 naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Tijdens het meezingfeest staan de hits van de legendarische volkszanger André Hazes centraal, gezongen door een waslijst aan speciale gastartiesten. Voordat het evenement volgend jaar zijn tiende verjaardag viert, vindt allereerst de negende editie nog plaats in november 2021.

Concertkaarten

De kaartverkoop voor de extra shows is direct gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Eventim.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.