Pharrell Williams sluit samenwerking met One Direction niet uit

Geschreven door op 14 oktober 2014 om 10:19
Blurred Lines , Pharrell Williams - Fotocredits: Frank Schwichtenberg - Wikimedia Commons [CC BY-SA 4.0)

Pharrell Williams heeft kenbaar gemaakt een samenwerking met One Direction niet direct af te wijzen. Dat zei de Amerikaanse muzikant tegen BBC 1-presentator Nick Grimshaw.

Zowel de Pharrell Williams als de boyband One Direction hebben een aandeel in de muziekvideo God Only Knows, gecoverd van The Beach Boys in opdracht van BBC Music.

Pharrell Williams & One Direction

“Ik wil best met hen samenwerken. Wat is het ergste dat kan gebeuren?”, zei Pharrell Williams in zijn reactie. “Als het iets is waarvan we denken dat het niet goed genoeg is, dan brengen we het gewoon niet uit. Er zijn manieren om dat voor elkaar te krijgen. Zelfs wanneer ik uiteindelijk een stap terug zou doen omdat het te ver van ‘mijn werk’ af zou staan, is dat prima.”

Pharrell Williams

Pharrell Williams, die op 5 april 1973 werd geboren in Virgina, staat ook wel bekend als Skateboard P. Hij is onder meer bekend van zijn rol in het producersduo The Neptunes en de band N*E*R*D.

n 2010 had Pharrell Williams de leiding over de muziek van de film Despicable Me samen met Hans Zimmer. In 2013 werkte hij ook mee aan het nieuwe album van Daft Punk, Random Access Memories, waarvoor hij onder meer Get Lucky inzong. Ook werkte hij mee aan de single Blurred lines, samen met Robin Thicke en T.I.. Zijn meest recente hit, Happy, groeide bliksemsnel uit tot een wereldwijde hit en is het meest succesvolle nummer in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40.

Tip:  Het meest recente album van Pharrell , Girl, waar ook Gust of Wind opstaat, is verkrijgbaar via bol.com.

Bekijk hieronder de muziekvideo van BBC Music, God Only Knows, waarin zowel Pharrell Williams als One Direction figureren.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.