Live review: Show Gavin DeGraw kabbelt voort in Melkweg

Geschreven door op 16 mei 2017 om 10:45
Gavin Degraw - Fotocredits Jeff Turner - Flickr (CC BY 2.0)

Op dinsdag 9 mei stond de populaire Amerikaanse singer-songwriter Gavin DeGraw in de Max-zaal van de Melkweg in Amsterdam! Artiesten Nieuws was erbij.

Gavin DeGraw in Melkweg

Wie kent hem niet zou je zeggen. “I go out and I sit down at a table set for two, and finally I’m forced to face the truth… No matter what I say, I’m not over you…” De Amerikaanse singer-songwriter Gavin DeGraw stond dinsdag 9 mei in de Max van de Melkweg. Op de planning stond aanvankelijk dat hij de Oude Zaal aan zou doen, maar wegens enorme belangstelling werd hij doorgeschoven naar de grote zaal. Deze wist hij, helaas, net niet helemaal vol te krijgen.

DeGraw doet zijn best

Het publiek is tam, kent duidelijk wel al zijn songteksten uit het hoofd, maar weet niet helemaal wat het met de 40-jarige Amerikaan aan moet. Hij doet zo zijn best, maakt er een zo uitbundig mogelijke show van, maar naast een aantal tieners die merendeel van de avond aan de bar melancholisch mee schreeuwen, gebeurt er in het publiek vrij weinig.

Uiteenlopend publiek

De doelgroep van Gavin DeGraw loopt ook nogal uiteen, de eerste drie rijen bestaan veelal uit meisjes onder de achttien die waarschijnlijk vooral voor het uiterlijk van de zanger en ‘Not Over You’ en ‘I Don’t Want To Be’ komen, zijn bekendste hits. De rest van het publiek bestaat uit dertigers die, zodra het halfelf is geweest, wat zenuwachtig beginnen te worden.

Gavin maakt er een show van

Ondanks de milde reactie van het publiek weet DeGraw er een show van te maken en zelfs tijdens kleine liedjes als ‘Say I Am’ houdt iedereen zijn adem in. Helaas voor DeGraw had zijn publiek wat meer enthousiasme en liefde kunnen tonen, maar hij heeft er zeker het beste van weten te maken.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.