Valtifest, het walhalla voor de creatieve festivalganger

Geschreven door op 18 augustus 2015 om 13:46
Valtifest - Fotocredits: Steven Zwerink - CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

Het Walhalla voor de creatieve festivalganger! Valtifest presenteert op zaterdag 5 september een mengelmoes van cultuur! Het thema van de 2015 editie van het festival luidt: Wie je ook tent!

Kleurrijk Valtifest

In Nederland is sprake van een heuse wildgroei aan festivals. Dat maakt het voor velen steeds lastiger om te kiezen. Gelukkig zijn er een aantal festivals die opvallen in de massa. Het kleurrijke Valtifest past daar sowieso tussen.

Ben jij niet zo’n “dertien in een dozijn” typje? Dan zijn hier een aantal redenen om Valtifest 2015 te bezoeken.

Valtifest - Fotocredits: Steven Zwerink - CC Flickr

Valtifest – Fotocredits: Steven Zwerink – CC Flickr

Relaxt Publiek

Valtifest heeft tolerantie hoog in het vaandel staan. Er is natuurlijk een dresscode, maar je moet vooral lekker jezelf kunnen zijn. Het festival staat er van begin af aan om bekend dat het een super relaxt publiek trekt.

Omdat het festival is gericht op bezoekers van alle leeftijden is het publiek enorm gevarieerd. De goede sfeer is voor de trouwe bezoekers één van de voornaamste reden om juist voor dit festival te kiezen.

Toffe locatie

Bij een creatief festival als Valtifest hoort natuurlijk een inspirerende omgeving. De NDSM werf in Amsterdam-Noord is één van de meest interessante festivallocaties van Nederland. Tijdens het dansen heb je uitzicht op het IJ en de roestige oude scheepswerf oogt lekker industrieel.

Gevarieerde Line-up

De organisatie van Valtifest doet elk jaar haar uiterste best om een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen. Nederland barst van het talent. Veel artiesten komen dus gewoon uit Nederland.

Met verschillende muziekstijlen als techno, house en hip-hop komt iedereen aan zijn trekken. Meeblèren met De Jeugd van Tegenwoordig, raven met Michel de Hey of jodelen in de jodelbar. Op Valtifest kan alles!

Prima Bereikbaarheid

Het festival is goed te bereiken. Dus geen overvolle pendelbussen of lange fietstocht naar een weiland in de provincie. Klinkt goed toch?

Valtifest - Fotocredits: Steven Zwerink - CC Flickr

Valtifest – Fotocredits: Steven Zwerink – CC Flickr

Valtifest is een echt stadsfestival. Kom dus lekker met het OV en neem het Pontje. Amsterdam Centraal ligt op slechts 14 minuten varen van De NDSM werf. Bekijk hier de vertrektijden van de Pont.

Verkleden!

Valtifest staat al jaren bekend als ieders favoriete verkleedpartijtje.  De voorpret begint al vroeg, je wilt immers met de beste outfit voor de dag komen. De dresscode voor Valtifest 2015 is Folklore Madness.

Laat je creativiteit los, en gooi alle culturen in de mix! Valtifest is namelijk het walhalla voor de creatieveling. Dat maakt het festival ook zo anders dan de rest. Kijk even op de site van het festival voor inspiratie.

Valtifest - Fotocredits: Steven Zwerink - CC Flickr

Valtifest – Fotocredits: Steven Zwerink – CC Flickr

Valtifest Tickets

Heb je al zin om te feesten op Valtifest? Tickets zijn momenteel nog verkrijgbaar via de website van het festival. Kaarten kosten € 45,- per stuk.

Korting op je tickets

  • Bezoek je het festival met een groep van 5? Dan kun je gebruik te maken van de “Clan Korting“. Deze tickets kosten € 39,80 per stuk (199,- totaal).
  • Ben je in het bezit van een CJP pas? Dan krijg je € 10,- korting op je ticket. Op de website van CJP wordt uitgelegd hoe je in aanmerking komt voor korting.

 

Bron: Valtifest

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Nieuws · Valtifest Nieuws