Glennis Grace HMH 2012 Concert

Geschreven door op 14 februari 2012 om 11:50
Glennis Grace - Foto: TBWA\Busted (CC BY 2.0)

Zangeres Glennis Grace gaat weer optreden. Op zaterdag 15 september zal zij een optreden in de Heineken Music Hall te Amsterdam verzorgen.

Glennis Grace

Daarmee geeft de Amsterdamse haar eerste eigen concert in de bekende zaal.

De show, die de titel ‘This Is My Music’ gaat dragen, zal alle hits van Glennis bevatten. Zo komen de nummers van het met platina bekroonde album ‘One Night Only’ absoluut aan bod. Daarnaast zullen ook nieuwe nummers aan bod komen. Deze nummers, die op haar aankomende album zullen komen te staan, zullen dit voorjaar nog verschijnen.

Glennis komt niet in haar eentje, als speciale gasten voor het concert nodigt zij o.a. saxofoniste Candy Dulfer en radio-dj/zanger Edwin Evers uit. Meer special guests zullen nog bekend gemaakt worden, maar het belooft hoe dan ook een fantastische avond te worden!

Kaartverkoop voor het concert is inmiddels gestart via Ticketpoint en de tickets zullen zo’n 42 euro bedragen. Mocht het uitverkopen en jij wilt het absoluut niet missen? Probeer dan eens kaartjes te zoeken naar Glennis Grace Tickets via de veilige en vertrouwde ticketmarktplaatsen, dan kan je het spektakel alsnog meemaken!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: