Bullet For My Valentine voor exclusief concert naar Poppodium 013

Geschreven door op 25 april 2018 om 11:08
Bullet For My Valentine - Fotocredits: Andreas Lawen (Wikimedia CC BY-SA 3.0)

Bullet For My Valentine komt naar Nederland! Op donderdag 8 november staat de Britse metalband voor een eenmalig en uniek concert op de planken van poppodium 013 in Tilburg. 

Bullet For My Valentine Poppodium 013

Fan-tas-tisch nieuws voor alle fans van Bullet For My Valentine! De metalcoreband staat op 8 november voor een exclusieve optreden in poppodium 013, Tilburg. In juni staan de muzikanten uit Wales ook in de Melkweg en TivoliVredenburg, maar dit is in het kader van een andere tournee. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor concert begint op vrijdag 4 mei om 10.00. Tickets voor het evenement zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Poppodium 013.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine is in 1998 onder leiding van frontman Matthew Tuck opgericht. Hun muziek kent sterke invloeden van Iron Maiden en Metallica. Met meer dan vijf miljoen albumverkopen wereldwijd is de groep één van de meest succesvolle metalacts van de UK. In 2015 brachten de bandleden hun vijfde, monsterlijk succesvolle album, ‘Venom’ uit. De opvolger van het album is onderweg en zal dit jaar moeten uitkomen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.