Matt Simons voor optredens naar diverse poppodia in Nederland

Geschreven door op 25 april 2018 om 10:26
Matt Simons beim Deutschen Radiopreis 2017 im Schuppen 52. Author: Frank Schwichtenberg (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Matt Simons komt voor een aantal optredens naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter staat in oktober op de planken van diverse poppodia door het hele land. 

Matt Simons Nederlandse tournee

Fantastisch nieuws voor alle fans van Matt Simons! De Amerikaanse muzikant gaat op tournee door Nederland. In oktober staat de singer-songwriter in achtereenvolgens Groningen, Utrecht, Amsterdam en Tilburg.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement is direct begonnen. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de websites van de diverse poppodia en van Ticketmaster.

Speeldata

Voor een compleet overzicht van de speeldata en de bijbehorende podia, zie onder:

21 oktober – De Oosterpoort, Groningen
22 oktober – TivoliVredenburg, Utrecht
23 oktober – Melkweg, Amsterdam
24 oktober – Poppodium 013, Tilburg

Matt Simons

Matt Simons is een wereldberoemde singer-songwriter uit Palo Alto, Californië. In 2012 scoorde de artiest een nummer één hit in Nederland met zijn ‘With You’, dat onder meer gebruikt werd in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Het nummer werd ook de 3FM megahit in januari 2013. De zanger heeft een speciale band met Nederland. Samen met Marco Borsato hadden zij een fenomenale uitvoering van het nummerBreng Me Naar Het Water’. Simons is momenteel bezig met nieuw materiaal. Onlangs kwam de dansbare single ‘We Can Do Better‘ uit en deze belooft veel voor het nieuwe album. In 2017 gaf hij nog een spetterend optreden in AFAS Live, dat goed werd ontvangen door critici.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.