Kurt Vile & The Violators in november voor show naar Paradiso

Geschreven door op 24 april 2018 om 17:18
kurt vile & the violators Author: Alterna2. Flickr. (CC BY 2.0)

Kurt Vile & The Violators komen naar Nederland! Op 1 november staan de Amerikaanse muzikanten voor een spetterende show op de planken van Paradiso in Amsterdam. 

Kurt Vile & The Violators naar Nederland

Alle fans van indierocker Kurt Vile opgelet! De voormalig gitarist en oprichter van The War On Drugs staat met zijn band The Violators in november op het podium van Paradiso. De muziek van Vile wordt wel beschreven als dromerige, psychedelische slaapkamerpop en de muzikant heeft sinds 2008 al behoorlijk naam voor zichzelf weten te maken. Hij stond twee jaar geleden voor het laatst met een fenomenale show in Nederland.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het optreden begint aankomende vrijdag (27 april) om 11.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Kurt Vile

Kurt Vile komt uit Philadelphia en is naast zanger en gitarist ook producer. Zijn debuutalbum uit 2006, ‘Wagonwheel Blues’, werd een groot succes in Amerika. Vile’s laatste album dateert van oktober 2017, toen hij ‘Lotta Sea Lice’ uitbracht. De indie-rocker staat bekend om zijn atmosferische albums en staat hoog in achting bij de indie-fans. Zijn album ‘b’lieve i’m goin down… uit 2015 ging de folk-kant op, maar wordt ook erg hoog gewaardeerd. Veel mensen kennen Vile van zijn oude band The War On Drugs, en zijn eigen sound heeft daar veel weg van. Deze man is een echte sensatie, en een must-see voor alle indie-fans!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.