Kanye West maakt tv-serie over Kanye West

Geschreven door op 8 mei 2019 om 12:20
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Kanye West, gaat een tv-serie maken over zichzelf! De serie, genaamd ‘Omniverse’ met Jaden Smith in de hoofdrol, zal gaan over een alternatieve werkelijkheid die de verschillende kanten van perceptie laat zien. De show zal worden gemaakt in samenwerking met de zender Showtime.

Seizoen 1

Ye West, zoals Kanye West tegenwoordig heet, laat Jaden Smith, de zoon van Will Smith, de rol van een alternatieve Kanye West vertolken. Het eerste seizoen van de tv-serie zal over het ego gaan, bekeken en onderzocht op alternatieve manieren. Hiermee wordt bedoeld; het kijken naar verschillende percepties. Ieder onderwerp neemt zo’n half uur in beslag.

Schrijver Jin

Schrijver Lee Sung Jin, die momenteel bezig is met Amazon’s ‘Undone’, ziet er naar uit om mee te mogen werken aan de serie. Hij is een van de executive producers. Volgens Jin gaat de serie over een man die zich ergens bevindt in het multiversum, en toevallig ook (Kan)Ye West is.

Op TV

Kanye West neemt de rol van executive producer op zich. Zelfs Jaden Smith zal niet uitsluitend acteren. Ook hij is executive producer. Het is nog onbekend wanneer de serie op televisie komt of online te zien is. De echte Ye fans zullen dus nog even geduld moeten hebben totdat ze hun favoriete rapper en zijn visies op perceptie voor het eerst kunnen bewonderen op TV.

 

Bron: Variety, Deadline, Puna

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.