Pinkpop kaarten weer beschikbaar door fout geprinte tickets

Geschreven door op 8 maart 2016 om 11:32

Goed nieuws voor liefhebbers van Pinkpop. Door een aantal fout geprinte tickets bij voorverkoopadressen zijn er nu honderden kaarten online weer beschikbaar.

Pinkpop alleen nog maar online?

Het werd overtuigend en triomfantelijk geroepen door organisator Jan Smeets: “We hebben alle records verbroken, de kaartverkoop is nog nooit zo snel gegaan!”. Nu blijkt echter dat er toch weer honderden kaarten te koop zijn via de website van Ticketmaster. De oorzaak hiervan zijn honderden verkeerd geprinte weekendkaarten die verkrijgbaar waren bij de fysieke verkoopadressen.

Ook de zondag, waar o.a. Paul McCartney, Skunk Anansie en Bring Me The Horizon op het podium in Landgraaf staan, is nog gewoon in de verkoop. In het eerste verkoopweekend werd aangegeven dat deze dagkaarten nagenoeg uitverkocht waren.

Door alle ophef overweegt de organisatie van Pinkpop nu compleet over te stappen op enkel online verkoop. Dat zou betekenen dat fysieke verkoopadressen verleden tijd zijn voor het festival.

Geprinte kaarten online

Na een gesprek met Ticketmaster is besloten dat de voorverkoopadressen de al geprinte kaarten – zonder ervoor te hoeven betalen – kunnen terugsturen. Om die reden zijn via Ticketmaster weer honderden weekendkaarten te koop. Op dit moment zijn ongeveer 110.000 unieke kaarten verkocht waarvan 40.000 weekendkaarten en ruim 70.000 dagkaarten.

 

Bron: 1Limburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.