New Yorkse bluesrocker Popa Chubby naar De Helling in Utrecht

Geschreven door op 8 maart 2016 om 11:01

De New Yorkse bluesrocker Popa Chubby komt voor een concert naar de Helling in Utrecht! Begin november staat hij in de Utrechtse concertzaal.

Popa Chubby naar Utrecht

Goed nieuws voor de fans van bluesmuzikant Popa Chubby! De imposante New Yorkse bluezanger- en gitarist geeft een concert in De Helling Utrecht. Het concert vindt plaats op zondag 6 november om 20:30 uur en kaarten voor het concert zijn per direct in de verkoop gegaan. Kaarten kan je verkrijgen via de website van De Helling.

Mocht je op deze datum niet kunnen, wees dan niet getreurd: de zanger komt nog op twee andere data naar Nederland! Op dinsdag 8 november staat Popa Chubby in Paard van Troje Den Haag en op woensdag 9 november in Atak Enschede.

Erectie?

Theodore Joseph Horowitz, dat is zijn echte naam. Best begrijpelijk dat dit als artiestennaam niet echt blijft hangen. Popa Chubby is dan natuurlijk vele malen beter! Fun fact: zijn artiestennaam is niet enkel een omschrijving van zijn postuur, de uitdrukking pop-a-chubby betekend letterlijk ‘een erectie krijgen’.

Ruige grotestads-blues is zijn sterkste punt, maar Horowitz is getalenteerd en avontuurlijk genoeg om soms ook eens wat andere paden te bewandelen, getuige de soulinvloeden op zijn meest recente studioplaat I’m Feelin’ Lucky.

 

Bron: De Helling

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.