Blueszanger Popa Chubby naar Nederland

Geschreven door op 25 februari 2016 om 15:15

Yes!! Popa Chubby komt weer naar Nederland. De zanger komt in november naar Utrecht, Den Haag en Enschede.

Concert Popa Chubby

De Amerikaanse blueszanger en gitarist Popa Chubby komt naar Nederland! De zanger staat 6 november in Tivoli de Helling in Utrecht. Op 9 november in de Atak in Enschede en op 8 november is hij te zien in het Paard van Troje in Den Haag.

Dit is niet de eerste keer dat hij in Nederland is. In 2015 stond hij onder andere al in muziekcentrum de Bosuil en in 2013 in Hengelo.

Kaarten

Tickets voor Popa Chubby zijn reeds in de verkoop gegaan. Concertkaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de websites van de poppodia.

Big, Bad and Beautiful

De blueszanger Popa Chubby, ofwel Theodore Joseph Horowitz, werd in 1960 geboren in de Bronx. Op zijn dertiende begon hij met drummen, maar toen hij later de muziek van The Rolling Stones ontdekte ging hij over op gitaar.

YouTube player

Zijn muziek werd beïnvloed door artiesten als Jimi Hendrix en Cream. De gitarist heeft meer dan tien albums op zijn naam staan. Zijn laatste album Big, Bad and Beautiful kwam uit in 2015.

Bron: Atak

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·