The Script in 2015 naar Nederland voor concert

Geschreven door op 19 september 2014 om 9:35
The Script, Danny O'Donoghue (The Script) - Fotocredits Kmeron (CC Flickr) Cropped (CC BY-NC-ND 2.0)

The Script komt voor een concert naar Nederland. Op vrijdag 20 maart 2015 zal de Ierse softrock-band de Ziggo Dome in Amsterdam aandoen. 

Vorig jaar speelde The Script ook al in Nederland en ook toen was de Ziggo Dome daarvoor de locatie. Eerder deze maand speelde de band ook al in Paradiso. Dat concert was toen binnen enkele minuten uitverkocht

Kaartverkoop The Script

De voorverkoop voor de show van The Script in de Ziggo Dome volgende week vrijdag (26 september) om 09.00 uur en zal verlopen via de websites van Ticketmaster en Mojo Concerts. De prijs van de kaarten varieert tussen 32 euro voor derde rang en 39 euro voor de eerste rang. Heb je geen zin om op de voorverkoop te wachten? Dan kun je je tickets vanaf vandaag alvast reserveren via een secundaire ticketshop. Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

The Script

The Script

Sinds hun oprichting in 2001 heeft The Script veel succes behaald. De Ierse Band, bestaande uit Danny O’ Donaghue, Mark Sheehan en Glen Power, verkocht wereldwijd meer dan 20 miljoen albums. Ze hebben drie albums uitgebracht en al deze albums hebben de multi-platina status toegekend gekregen.

Kort geleden kondigde The Script een vierde album aan, genaamd No Sound Without Silence, die vorige week uitgekomen is. Superheroes, de eerste single van dit nieuwe album, is inmiddels al een hit over de hele wereld.

Tip: Het album No Sound Without Silence is verkrijgbaar via bol.com.

Beluister hieronder de wereldwijde hit Superheroes.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nieuws · The Script Nieuws