De man die Tupac doodschoot?

Geschreven door op 16 juni 2011 om 10:44
tupac leeft, Tupac Shakur - Foto Zennie Abraham - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Iedereen kent de overleden rapper Tupac Shakur wel en ook dat hij dood is. Alleen is er nog steeds niemand die weet wie hem neergeschoten heeft.

Er is nu in Amerika een gevangene die al levenslang voor moord had, die beweert de rapper in 1994 neergeschoten te hebben in opdracht van een talentscout. Het verhaal heeft gelijk de aandacht van de New Yorkse politie die de man erover gaan ondervragen.

Op AllHipHop.com verontschuldigd Dexter Isaac (46 jaar ) zich voor de beruchte moordpoging op Tupac, die de rapper wist te overleven. De opdrachtgever voor deze aanslag zou James ‘Jimmy Henchman’ Rosemond geweest zijn.

Dexter Isaac praat nu over een dwaling van hem en die ‘klootzak’ Jimmy Henchman. De mislukte moordpoging op de rapper van 30 november 1994 zou hem $2.500 opgeleverd hebben. Uiteindelijk is Tupac om het leven gekomen op 13 september 1996 in Las Vegas. De moord werd nooit opgelost.

Jimmy Rosemond was wel lang een verdachte in het onderzoek naar de aanslag op de rapper aan de Quad Studios maar werd hier nooit voor aangeklaagd. Dexter Isaac zou nu met het nieuws naar buiten treden om zijn geweten te sussen. Of dit de echte reden is valt te betwijfelen want hij voegt eraan toe dat een andere reden is omdat Rosemond hem een verrader genoemd zou hebben.

De reactie van de advocaten van Rosemond: ‘een veroordeelde moordenaar die moet meewerken aan een onderzoek tegen Rosemond’. Volgens hen is de verklaring niks waard. Isaac werd in 1997 voor een huurmoord in Brooklyn veroordeeld. Rosemond zelf is op de vlucht voor de FBI. Hij wordt gezocht wegens drugshandel.

Wat is waar?

Tupac – Troublesome 96

YouTube player

Foto flickr, SWYOUSEF

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels · Tupac Shakur Nieuws