Black Veil Brides en Asking Alexandria samen naar 013

Geschreven door op 27 september 2017 om 12:30
Black Veil Brides - Foto YouTube screenshot

Op dinsdag 30 januari slaan de bands Black Veil Brides en Asking Alexandria de handen ineen voor een co-headline show in 013!

Black Veil Brides en Asking Alexandria samen naar 013

De Amerikaanse alternatieve metalband Black Veil Brides en de Britse metalcoreband Asking Alexandria komen samen naar Nederland! De bands beginnen in januari aan hun nieuwe The Resurrection Tour en brengen deze op dinsdag 30 januari naar poppodium 013 in Tilburg.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere co-headline show gaan op vrijdag 29 september in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

Nederland

Het mag dan de eerste keer zijn dat beide bands samen naar Nederland komen, toch zijn de bands absoluut geen onbekenden in ons land! Black Veil Brides stond in 2013 al in de Melkweg en in 2015 in 013 als voorprogramma van Steel Panther.

Asking Alexandria stond in april nog op het podium van Paaspop in Schijndel. In februari stond de band ook in de Trix in het Belgische Antwerpen. Artiesten Nieuws was aanwezig en schreef een review!

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.