At The Drive In komt naar Melkweg Amsterdam en Brussel

Geschreven door op 22 januari 2016 om 11:37

De Amerikaanse post-hardcore band At The Drive In geeft dit jaar twee concerten in de buurt! De band komt dit jaar nog naar Amsterdam en Brussel.

At The Drive In naar Melkweg en Anciënne Belgique

Amerikaanse post-hardcore band At The Drive In komt naar Nederland en België! De groep uit El Paso geeft op donderdag 31 maart een concert in de Melkweg Amsterdam. Ook komt de band naar Brussel: op vrijdag 1 april, en het is geen grap, staat de band in Anciënne Belgique! De kaartverkoop voor beide concerten is inmiddels al van start gegaan.

Aangezien de band voor het eerst sinds lange tijd weer bij elkaar is, staan fans te trappelen om de band eindelijk live te kunnen zien. Er is een grote kans dat beide concerten snel uitverkocht raken, wees er dus op tijd bij! Kaarten voor de show in de Melkweg kan je verkrijgen via Ticketmaster. In België verloopt de verkoop via de website van Anciënne Belgique.

Reünie en wereldtour

Op 21 januari liet At The Drive In weten via Facebook weer bij elkaar te komen. De band ging in 2001 officieel uit elkaar en speelde, bizar genoeg, hun laatste show in de Vera in Groningen. De bandleden gaven aan mentaal en fysiek kapot te zijn en cancelden voor dat laatste concert ook al een aantal shows. Na de break-up in 2001 kwam de band weer even samen voor een aantal shows in 2012, maar daar bleef het destijds ook bij.

Nu lijkt dat echter te veranderen, want de band komt naast met een wereldtour ook met nieuw materiaal! Is dit dan eindelijk de definitieve reünie van At The Drive In? Laten we het hopen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.