Lowlands blokkenschema is bekendgemaakt

Geschreven door op 28 juli 2016 om 12:08
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Met nog een kleine maand te gaan kan het echte plannen voor Lowlands beginnen. Het festival heeft gisteren het blokkenschema op de website gezet. De hype kan beginnen!

Lowlands blokkenschema

Het grote kleine festival Lowlands heeft op 27 juli het blokkenschema vrijgegeven. Voor de mensen die er naartoe gaan, kan nu dus het plannen, schuiven, passen en meten beginnen. Daarnaast zat het officiële programmakrant in nrc.next. Het festival vindt plaats op 19, 20 en 21 augustus, en tickets zijn nog te krijgen. Check onder andwere Ticketmaster voor kaarten.

Kort samenzijn met Muse

Opvallend is dat de Britten van Muse vrij weinig speeltijd hebben. Ze spelen van 21:45 tot 23:05. Disclosure krijgt ongeveer net zo veel tijd als Muse. Afsluiter LCD Soundsystem met krijgt anderhalf uur ietsjes meer. Of deze speeltijden nog opgerekt kunnen/gaan worden, is onbekend.

Voordat Pinkpop begon werden de speeltijden van Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Paul McCartney uiteindelijk ook opgerekt, dus de kans is aanwezig dat dat hier ook gebeurt.

Heb je een aanrader nodig? Elke dag is er om 3 uur ’s middags een Haka-spreekuur op het theaterplein, en om 19:30 de wedstrijd. Hier kun je je voor aanmelden. Deze ceremoniële dans uit Oceanië is heel indrukwekkend, en móét je daarom zien en ook doen!

YouTube player

Met welke moeilijke beslissingen zitten jullie nu het blokkenschema bekend is? Laat het ons weten!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws