Skunk Anansie Ziggo Dome Concert op 25 november

Geschreven door op 24 april 2012 om 10:22
Skunk Anansie - Foto: Alterna2 | Flickr (CC BY 2.0)

Het weer zover, want Skunk Anansie komt weer naar Nederland! Op zondag 25 november staat de Britse rockband rond zangeres Skin in de Ziggo Dome Amsterdam voor een concert.

Dat maakte de Ziggo Dome vandaag bekend op twitter.
Hiermee is de groep zonder zangeres Deborah Anne Dyer, alias voor Skin, terug in Nederland.

Want afgelopen jaar stond de band nog tweemaal in ons land. In februari was het nog de Heineken Music Hall Amsterdam om vervolgens in augustus ook nog het Lowlands Festival in Biddinghuizen aan te doen.

De band uit de Britse hoofdstad doet dit in het kader van alweer hun vijfde studioalbum, wat nog dit jaar zal verschijnen. In het kader van dit heugelijke nieuws doet de band een aantal optredens in Europa, waaronder dus de Ziggo Dome Amsterdam en de Londense Brixton Academy.

Skunk Anansie brak door halverwege de jaren ’90 met het debuutalbum ‘Paranoid and Sunburnt’ met hits als “Little Baby Swastikkka” en “Selling Jesus”.

De kaartverkoop voor het concert van Skunk Anansie in de Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 27 april om 10.00 via Live Nation, de kaarten kosten 40 euro per stuk.
Is het nou uitverkocht en jij wilt er toch bij zijn? Zoek dan naar Skunk Anansie Tickets via deze veilige en vertrouwde ticketvergelijker.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Skunk Anansie Nieuws