Whitney Houston’s eerste Live album beschikbaar in november

Geschreven door op 17 september 2014 om 8:14
Whitney Houston - Fotocredits: Asterio Tecson (Wikimedia Commons) Hall of Fame

Het eerste livealbum van Whitney Houston zal al in november dit jaar verschijnen. Dat meldt The Hollywood Reporter. Het is dan inmiddels drie jaar geleden sinds Whitney Houston overleed.

Er zouden op het album live performances van de zangeres te horen zijn, zowel op cd als dvd. Het album op cd-formaat zal de naam Whitney Houston Live: Her Greatest Performances dragen en zestien nummers bevatten. Op de dvd-versie van het album staan drie extra nummers in vergelijking met de cd.

Whitney Houston

Whitney Houston Live: Her Greatest Performances

Op 10 november zou het album in de winkels moeten liggen. Op het album staat onder meer haar optreden tijdens de Super Bowl van 1991. Volgens producer Clive Davis wordt Whitney Houston’s moeder actief bij het selectieproces van de nummers betrokken,

Tip: Het album Whitney Houston Live: Her Greatest Performances is al via bol.com vooraf te reserveren.

Whitney Houston

Al hoewel Whitney Houston gedurende haar carrière wereldwijd de titel superster kreeg toegewezen, verliep het begin van haar muzikale loopbaan niet bepaald vlekkeloos. Haar eerste single Hold on me verkreeg weliswaar een plek in de hitlijsten, maar de daarop volgende leadsingle Someone for Me flopte, waardoor haar naamloze album datzelfde pad dreigde te bewandelen.

Met de wereldberoemde single How Will I Know stapte ze echter over alle obstakels heen en haar tweede album, genaamd Whitney, debuteerde in de VS en het Verenigd Koninkrijk op plek 1. Whitney Houston’s succes werd na haar dood nog eens extra duidelijk, toen slechts een week na haar overlijden maar liefst 1 miljoen exemplaren van haar oudere werk over de toonbank gingen.

Bekijk hieronder Whitney Houston’s Live performance van een van haar grootste hits, I will always love you.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Nieuws · Whitney Houston Nieuws