Monster Magnet komt rocken in Eindhoven

Geschreven door op 5 oktober 2018 om 12:42
Monster Magnet - Bron: WikiMedia - Fotocredits: Alterna2 - (CC BY 2.0)

Monster Magnet komt in februari 2019 naar Nederland! De Amerikaanse stonerrockband geeft een show in de grote zaal van de Effenaar in Eindhoven.

De ‘Mindfucker’ van Monster Magnet

Monster Magnet staat op 1 februari 2019 in de Effenaar te Eindhoven. Het optreden van de rockers staat in teken van het elfde studioalbum Mindfucker’. Tijdens de show speelt de band zijn oude ‘rock classics’, maar ook nummers van het nieuwe album ‘Mindfucker’ dat ze in maart 2018 uitbrachten.

Kaartverkoop

Tickets voor deze show in de Effenaar gaan op maandag 9 oktober 2018 in de verkoop. De kaarten zijn vanaf 10:oo uur te koop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Tegenslagen

De band werd in het jaar 1989 opgericht door leadzanger ‘Dave Wyndorf’. In 1998 brak de groep pas echt door met het vierde album ‘Powertrip’. De stoner rockers kregen in hun carrière te maken met verslavingen, bandleden die vertrokken, uitputtende tours en persoonlijke tegenslagen. Toch staan ze in februari 2019, dertig jaar na de oprichting, in Eindhoven.

Beluister hier de soundtrack van ‘Mindfucker’:

YouTube player

 

Bronnen: De Effenaar, Bol.com, zodiaclung.com, OOR, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.