Comedian Rob Schneider komt naar Boom Chicago in Amsterdam

Geschreven door op 15 januari 2018 om 12:19
Rob Schneider - Fotocredits: Sidewalks Entertainment - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Rob Schneider komt naar Nederland! De Amerikaanse comedian en acteur geeft in maart 2018 een optreden in het Amsterdamse Boom Chicago.

Rob Schneider brengt stand-up show naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Rob Schneider! De Amerikaanse acteur en comedian brengt zijn stand-up show dit voorjaar naar Europa en staat op dinsdag 27 maart 2018 in onze hoofdstad. Zijn show vindt plaats in het Amsterdamse theater Boom Chicago.

Tickets

Tickets voor de show van Rob Schneider zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 19 januari om 11:00.

Real Rob

De acteur heeft een groot deel van zijn bekendheid te danken aan ‘Saturday Night Live’. Hij is vooral bekend als acteur in komische films als The Hot Chick, Deuce Bigalow, Grown Ups en The Animal.

Na jaren acteren is Schneider ook stand-up comedian geworden. Hij heeft tegenwoordig zelfs zijn eigen Netflix-serie: ‘Real Rob’. Rob schrijft, regisseert, produceert en financiert de hele serie zelf. In de serie geeft hij een kijkje in zijn leven, vooral over de ups en downs van zijn carrière en gezinsleven.

 

Bron: Ticketmaster, Netflix

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Rob Schneider Nieuws