Rihanna huilt om Chris Brown bij Oprah

Geschreven door op 17 augustus 2012 om 10:59
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

Rihanna is aanstaande zondag heel emotioneel over haar verleden met Chris Brown. Op het zonnige Barbados bespreekt zij haar verleden met de popster in een openhartig interview met Oprah. In het interview zegt Rihanna haar ‘beste vriend’ verloren te zijn.

De tranen stromen over haar wangen in het langverwachte gesprek tussen Rihanna en Oprah over Chris Brown. Ze beschrijft hoe ze ‘haar beste vriend verloren heeft’, nadat hij haar heeft aangevallen in 2009. Tijdens het interview zegt Rihanna: “Ik was boos, gekwetst en voelde mij verraden, ik had het gevoel dat hij die fout had gemaakt omdat hij hulp nodig had.. Maar wie gaat hem helpen?”. Rihanna vervolgde: “Niemand zal zeggen dat hij hulp nodig heeft. Iedereen gaat zeggen dat hij een monster is, zonder te kijken naar de bron. En ik was meer bezorgd om hem dan over mijzelf”.

Chris Brown werd uiteindelijk schuldig bevonden aan het misdrijf, hij werd veroordeeld tot een proeftijd van 5 jaar en kreeg de opdracht om weg te blijven van de zangeres. Het verbod is inmiddels opgeheven. Aanstaande zondag is het interview te zien op de zender van Oprah.

Interview met Rihanna:

YouTube player

Overzicht van Rihanna Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Brown Nieuws · Nieuws · Rihanna Nieuws