Blaudzun voor vier voorpremières naar Ekko Utrecht

Geschreven door op 20 mei 2016 om 12:11

Blaudzun werkt weer aan nieuwe muziek! De Nederlandse zanger geeft daarom in september vier premièreconcerten in Ekko Utrecht.

Blaudzun concerten

Blaudzun geeft vier concerten in Utrecht! Hij is momenteel in de studio om nieuwe nummers op te nemen met een aantal muzikanten. In september laat de zanger zijn nieuwe muziek dan eindelijk horen aan zijn fans! Van 15 tot en met 18 september treedt de zanger op in Ekko. Na deze vier concerten gaat hij op tour door de rest van Europa.

Blaudzun tickets

Tickets voor de vier voorpremières zijn reeds beschikbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de website van Ekko.

Johannes Sigmund

De Nederlandse singer-songwriter heeft voorheen gewerkt als achtergrondzanger en in verschillende bands gespeeld. In 2006 besluit hij om verder te gaan als soloartiest. Zijn eerste EP ‘Loveliesbleeding’ heeft de belangstelling gewekt van platenmaatschappijen en het duurde niet lang voordat hij een platencontract kreeg bij V2 Records Benelux.

Voor zijn derde album ‘Heavy Flowers’ heeft de zanger een gouden plaat gekregen. Daarnaast heeft Sigmund een Edison voor Beste Zanger ontvangen. Ook het vierde album ‘Promises of No Man’s Land’ en de gelijknamige hit zijn een succes geworden. Zo werd het nummer benoemd tot ‘3FM Megahit’ en ‘Studio Brussel’s Hotshot’.

Bron: Ekko

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.