Chris de Burgh met ‘Classic Albums Tour’ naar Carré in Amsterdam

Geschreven door op 16 oktober 2018 om 15:26
Chris de Burgh Carré Amsterdam, Chris de Burgh - Fotocredits: Laurent Tomassini | Wikimedia Commons

Eind 2019 komt Chris de Burgh voor een optreden naar Nederland. In Koninklijk Theater Carré laat de zanger twee populaire albums horen.

Chris de Burgh naar Carré

Chris de Burgh komt naar Nederland! Eind 2019 brengt hij twee van zijn populairste albums ten gehore in Koninklijk Theater Carré. Het concert maakt deel uit van zijn ‘Classic Albums Tour’. De platen ‘Into The Light’ en ‘Moonfleet & Other Stories’ komen tijdens dit intieme optreden in zijn geheel voorbij. De avond belooft dus goed gevuld te worden met de 36 nummers. In 2017 stond de zanger ook al in het Amsterdamse theater.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op vrijdag 19 oktober om 10:00 uur. Tickets zijn te koop via de site van Carré. Uitverkocht? Kijk hier.

YouTube player

The lady in red

De Burgh heeft in de afgelopen 44 jaar ruim 20 albums uitgebracht. De inmiddels 70-jarige zanger heeft talloze hits op zijn naam staan. Zo ook de grote hit ‘The lady in red’, afkomstig van het album ‘Into The Light’ uit 1986. In maar liefst vijfentwintig landen stond het nummer bovenaan in de hitlijsten. In 2016 kwam zijn laatste album, ‘A Better World‘ uit.

 

Bron: Carré, Chris de Burgh

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.