Eefje de Visser met dansbare latenightshow naar Utrecht

Geschreven door op 8 november 2016 om 12:37

Eefje de Visser geeft op vrijdag 30 december een speciale dansbare latenightshow in Utrecht. De zangeres brengt daar een ode aan de nacht in TivoliVredenburg.

Eefje de Visser concert

De zangeres geeft een meer dansbare show dan ooit. Op haar laatste album, Nachtlicht, brengt ze een ode aan de nacht en tijdens dit concert brengt ze dat in de praktijk. Twee nog te onthullen gastartiesten uit het Utrechtse en Nederlandse nachtleven zullen de singer-songwriter vergezellen op het podium van de Ronda.

Eefje de Visser kaarten

Kaarten voor dit unieke concert gaan op zaterdag 12 november om 12:00 uur in de voorverkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

TivoliVredenburg (vanaf 12-11) Topticketshop

Nachtlicht

Met de succesvolle albums De Koek (2011) en Het Is (2013) heeft Eefje de Visser in korte tijd in Nederland en België veel liefhebbers gekregen. Inmiddels ligt haar derde album Nachtlicht sinds begin dit jaar in de winkel. Op deze cd is de muziek van Eefje energieker dan ooit, maar is ze toch dicht bij haar eigen stijl gebleven.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.