Boyzone en Westlife vormen supergroep Boyzlife

Geschreven door op 2 maart 2016 om 13:53
Westlife - Fotocredits: Harry Wad | Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Leden van de boybands Boyzone en Westlife gaan samenwerken. Samen vormen ze de supergroep Boyzlife.

Boyzlife

Keith Duffy van Boyzone en ex Westlife zanger Brian McFadden komen met groot nieuws: ze gaan samenwerken onder de naam Bozylife! De twee brengen de show naar het publiek en gaan later dit jaar op een UK tour. In een persbericht vertelde Duffy: “Brian en ik hebben er een hele tijd over gepraat en het is heel spannend om eindelijk Boyzlife te kunnen onthullen.”
McFadden voegde er aan toe: “Keith en ik zijn altijd al goede vrienden geweest en we wilden al een tijdje met elkaar samenwerken. Met alle verhalen die we hebben, wisten we dat het een hele gave live show kon worden, natuurlijk gemixt met een paar liedjes.”

Tour

De UK tour van de mannen gaat in oktober van start en er staan 12 datums op het programma. McFadden hintte dat de andere leden van de bands zich misschien bij de groep voegen. “We hadden het erover tijdens Ronan Keating’s bruiloft vorig jaar, en het zou geweldig zijn. Negen Ierse mannen in een tour bus de wereld over.” Voor nu is het alleen nog Keith en Brian, maar volgens de mannen staat de deur open voor meer mensen.

Boyzone en Westlife

Brian McFadden verliet de Ierse popgroep Westlife in 2004. De groep heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen platen verkocht en had 14 nummer één singles in het Verenigd Koninkrijk.

Keith Duffy was deel van de boyband Boyzone van 1993 tot 2000 om vervolgens in 2008 zich weer bij de groep te voegen. De band heeft vele nummer één singles gescoord en vijf studioalbums geproduceerd.

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.