Ed Sheeran op 3 en 4 april in de Ziggo Dome binnen no-time uitverkocht

Geschreven door op 2 februari 2017 om 11:39
Ed Sheeran - Foto: Mark Kent - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Ed Sheeran komt op 3 en 4 april 2017 naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaarten gingen vanochtend om 11:00 in de verkoop en waren binnen no-time uitverkocht! Hoe kom je nog aan een kaartje?

Ed Sheeran uitverkocht

Ed Sheeran komt voor maar liefst twee concerten naar Amsterdam! Op maandag 3 april en dinsdag 4 april 2017 staat de zanger op het podium van de Ziggo Dome. Het concert maakt deel uit van zijn wereldtournee. De kaarten gingen vanochtend in de verkoop en waren binnen no-time uitverkocht. Hoe kom ik nu nog aan kaartjes?

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de kaartverkoop gemist, of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Geen paniek. Er zijn gelukkig een aantal manieren om alsnog aan een kaartje te komen. Je kunt  bijvoorbeeld een oproep plaatsen op je Facebookpagina of in het Facebookevent van één van de concerten. Je kunt ook even kijken of het optreden in België nog beschikbaar is.

Sowieso is het handig om alle mogelijke ticketshops te checken. Tickets voor Ed Sheeran zijn o.a. te koop via de onderstaande verkooppunten:

Primair:

Ed Sheeran tickets

Secundair:

Ed Sheeran tickets

Ed Sheeran

Edward Christopher Sheeran is een Brits singer-songwriter. Hij tekende in 2011 een contract bij Asylum/Atlantic Records. Sheeran brak door in juni 2011 met zijn debuutsingle The A Team, die binnenkwam op de tweede positie in de UK Singles Chart.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.