Neil Diamond geeft tweede concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 5 november 2014 om 15:02
Neil Diamond (cropped) - Foto Neal Whitehouse Piper (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Wegens groot succes geeft Neil Diamond in 2015 een tweede concert in Nederland. Twee dagen na zijn eerste show staat hij op zaterdag 27 juni opnieuw in de Ziggo Dome.

Het tweede concert is aangekondigd wegens de enorme stormloop op kaarten voor het eerste optreden. Die show vindt twee dagen eerder plaats, op donderdag 25 juni. Tijdens beide concerten brengt Neil Diamond een onvergetelijke ervaring met oude nummers en liedjes van zijn nieuwe album Melody Road.

 

Kaartverkoop extra concert Neil Diamond

De kaartverkoop van het extra concert van Neil Diamond in de Ziggo Dome begint morgen (donderdag) om 10.00. Kaarten voor het eerste concert én de tweede show zijn hier al te bestellen. Door de concertkaarten vooruit te reserveren hoeft u zich niet meer druk te maken of het concert uitverkoopt. Een concert van Neil Diamond kunt u toch niet missen?

Neil Diamond

 

Neil Diamond

Neil Diamond’s bekendste hit is toch wel Sweet Caroline uit 1969. Naast zijn carrière als muzikant acteerde hij ook nog in een film, The Jazz Singer uit 1980. Dat leverde hem ook de hit Love on the Rocks op.

Op 14 mei 2008 kwam zijn album Home Before Dark op de eerste plaats binnen in de Billboard Top 200. Dat was zijn eerste Amerikaanse nummer 1-album ooit.  Twee weken terug, op 21 oktober 2014, verscheen zijn nieuwste studioalbum Melody Road.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.