Amy Macdonald in maart 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 12 september 2018 om 17:02
Amy Macdonald - Foto Sven Sebastian Sajak - Bron: Screenshot YouTube

Amy Macdonald komt naar Nederland! In het voorjaar van 2019 staat de schotse singer-songwriter op het podium van TivoliVredenburg in Utrecht.

Amy Macdonald naar Tivoli

Het concert van Amy Macdonald vindt plaats op maandag 25 maart 2019 in de grote zaal van TivoliVredenburg. Het optreden in maakt deel uit van haar ‘Woman Of The World’ tour. Aanleiding voor de tournee is de release van het nieuwe album: ‘Woman Of The World: The Best Of 2007. Tijdens de tournee steekt de Schotse artieste haar bekende nummers in een akoestisch jasje. Dit doet zij o.a. in samenwerking met een strijkkwartet.

Concertkaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 21 september 2018. Kaarten zijn op die datum verkrijgbaar vanaf 10:00 uur. De kaartverkoop verloopt via de website van Ticketmaster. Is het optreden uitverkocht? Kijk hier.

Woman Of The World

Op Twitter kondigt de Schotse zangeres haar nieuwe, tevens vijfde plaat aan: ‘Woman Of The World: The Best Of 2007’ aan. Het album komt uit op vrijdag 23 november 2018. De single Woman Of The World is online te beluisteren.

 

Amy

Het is inmiddels tien jaar geleden dat de zangeres doorbrak met de hits This Is The Life en Mr. Rock & Roll. Vandaag de dag heeft Amy vier albums op haar naam staan.

 

Bron: Tivolivredenburg, Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.