Première musical De Tweeling een groot succes

Geschreven door op 12 oktober 2015 om 14:39

De musicaleditie van De Tweeling ging zondag 11 oktober in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De première was een groot succes.

Tijdens een staande ovatie aan het einde van de show kwam schrijfster Tessa de Loo de bühne op om hoofdrolspeelsters Rosa da Silva en Hanna van Vliet te complimenteren met de vertolking van de rollen van de tweelingzusjes. De nieuwe theaterproductie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de schrijfster. The Common Linnets schreven de nieuwe muziek voor de theatershow. De songteksten schreven ze samen met Daniël Lohues, een Nederlandse componist.

Verhaal achter De Tweeling

De musical is niet de eerste versie van het verhaal over De Tweeling. Eerder kwam er ook een (succesvolle) verfilming van het aangrijpende verhaal. Het verhaal gaat over tweelingzusjes, die op jonge leeftijd van elkaar gescheiden worden. De levens van de twee lopen compleet anders en zo ontstaat er een kloof tussen hen. Vijftig jaar na hun laatste ontmoeting proberen ze elkaar toch op te zoeken. Hoeveel zijn ze uiteindelijk uit elkaar gegroeid?

Kaarten voor De Tweeling

Als je een show van De Tweeling wil bijwonen dan zijn daar gelukkig nog genoeg kansen voor. Tot en met 31 januari 2016 is de show te zien in het DeLaMar in Amsterdam. Tickets daarvoor kan je op de website van DeLaMar bestellen. Daarna reist de productie tot en met juni langs grote theaters in onder andere Breda, Apeldoorn, Groningen, Heerlen, Rotterdam, Den Haag, Enschede en Eindhoven.

YouTube player

 

Bron: De Telegraaf

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.