Jeff Wayne’s Musical Version Of The War Of The Worlds naar Ziggo Dome

Geschreven door op 3 maart 2020 om 11:21
klimaatneutraal, Ladies of Soul, Het Grootste Feestcafé van Nederland, De Dijk, Holland Zingt Hazes, Avond van de Filmmuziek, Roué Verveer, The War Of The Worlds, Ladies of Soul, Holland Zingt Hazes, Ziggo Dome - Foto: Shirley de Jong (Wikimedia Commons, Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0))

Jeff Wayne’s Musical Version Of The War Of The Worlds komt naar Nederland! De spannende musical is in het voorjaar van 2021 in de Amsterdamse Ziggo Dome te bewonderen.

The War Of The Worlds naar Ziggo Dome

Jeff Wayne’s Musical Version Of The War Of The Worlds komt naar de Ziggo Dome! De musical over het Victoriaanse verhaal van HG Wells uit 1898 is op zondag 18 april 2021 in de Amsterdamse concertzaal te bewonderen. De cast voor de show wordt op een later moment bekendgemaakt.

Het iconische verhaal is omgetoverd tot een waar multi-media spektakel. Zo kunnen fans onder andere een Liam Neeson 3D-hologram, de beroemde Fighting Machine From Mars en muziek live gemixed in Surround Sound verwachten.

Concertkaarten

Tickets voor het spektakel gaan op vrijdag 6 maart 2020 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: Ziggo Dome, MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.