Kanye West plunderde Indiana Jones acteur Shia LaBeouf’s kledingkast

Geschreven door op 14 maart 2018 om 16:36
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Shia LaBeouf onthulde dat hij Kanye West eens zijn garderobe heeft laten plunderen, en zelfs toestond dat de rapper zijn Indiana Jones-hoed meenam.

Shia LaBeouf gaf al zijn kleding aan Kanye West

West benoemde LaBeouf in zijn track ‘No More Parties In LA‘, waar hij het volgende rapte: “Ik wou dat ik me zo ‘fresh’ kleedde als Shia LaBeouf.”

De acteur vertelde West ooit zijn huis bezocht om mogelijke kunstsamenwerkingen te bespreken, en vervolgens LaBeouf vroeg ??of hij wat van zijn kleren mocht meenemen voor een pop-upwinkel die hij van plan was te openen.

Geobsedeerde moeder

“Rond dezelfde tijd nam ik mijn moeder mee naar zijn concert. Zij is natuurlijk geobsedeerd door Kanye West. Toen ik haar backstage bracht, was hij verdomd lief tegen haar. Het voelde gewoon oprecht. Dus toen had ik zoiets van ‘Ga ervoor, mijn man. Neem alles wat je wilt. ‘En dat deed hij. Hij heeft al mijn klote kleding meegenomen. “

Indiana Jones hoed

In mei 2017 werd Kanye gefotografeerd in dezelfde hoed die LaBeouf ooit bezat.

“De gast heeft veel van mijn shit” zei LaBeouf, bevestigend dat hij West de hoed gaf die hij droeg in de Indiana Jones film die in 2008 werd uitgebracht.

Geen contact

“Ik en hij hebben niet echt contact gehad sinds hij op het podium ontplofte”, vertelde LaBeouf, verwijzend naar een incident in november 2016, waar Kanye de acteur tijdens een beruchte tirad benoemde: “Shia LaBeouf: Kid Cudi is boos op je. bel hem. ” LaBeouf had Kid Cudi in 2011 in een videoclip en een korte film geregisseerd.

Shia werd gevraagd of hij geprobeerd heeft om contact te maken met de bekende rapper. “Natuurlijk, bro. Ik hou verdomd veel van Kanye West. Hij maakt veel mee en ik weet niet waar hij is of wat hij doet. “

Bron: Esquire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Kanye West Nieuws · Nieuws