“Prince voorspelde eigen dood,” aldus zus Tyka Nelson

Geschreven door op 15 maart 2017 om 15:32
Prince - Fotograaf jimieye - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Prince wist dat hij dood ging. Dit zegt zijn zus Tyka Nelson in gesprek met een Amerikaans tv-programma. Het overleden icoon deelde deze voorspelling telefonisch met zijn zus.

Prince voorspelde dood

Prince voorspelde zijn eigen dood, zo zegt zijn zus Tyka Nelson. De overleden legende wist dat zijn tijd eraan zat te komen, zo onthulde zijn zus in een gesprek voor de Amerikaanse tv-special ‘People Icons: Gone Too Soon’. Het icoon deelde de voorspelling met zijn zus via de telefoon:

“Ongeveer drie jaar geleden belde hij… Hij zei: ‘Ik denk dat ik heb gedaan wat ik moet doen,'” aldus Tyka Nelson. Nelson vervolgt: “Mijn vader en Prince spraken wel vaker in dat soort raadsels. Hij wist het. En hij bereidde mij er op voor. Dat is duidelijk.”

“Huil niet, dans”

Prince Roger Nelson overleed uiteindelijk op 21 april 2016 aan een overdosis fentanyl. Tyka Nelson zag haar broer enkele dagen voor zijn overlijden voor het laatst. De dood van de legendarische zanger kwam als een schok voor zijn zus. Ze was tot augustus “in denial” over het nieuws. Nu heeft ze een boodschap voor alle Prince-fans:

“Hij moest gaan, hij was moe. In plaats van te huilen, dans. Hij hield er niet van als ik huilde, dus ik wil ook niet dat zijn fans huilen.”

Nieuwe muziek

Ondanks zijn overlijden lijkt het erop dat er nog veel onuitgebrachte muziek van de superster in de kluis ligt. Deze zomer lijken de fans van ‘His Royal Badness’ nieuw materiaal te kunnen verwachten! Mediagigant Warner Bros. zou aankomende zomer twee albums met tot op heden onuitgebrachte nummers willen uitbrengen.

Bron: People

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Prince Nieuws