Paul Young voor drie concerten naar Nederland

Geschreven door op 4 april 2016 om 9:18

Paul Young komt naar Nederland. De Britse zanger geeft concerten in TivoliVredenburg, Philharmonie Haarlem en Parkstad Limburg Theater. 

Paul Young concert

De ster van de jaren 80 komt naar Nederland! Op zaterdag 5 november geeft de Britse zanger een concert in de Ronda van TivoliVredenburg in Utrecht en op maandag 7 november is Young te zien in Philharmonie Haarlem. Op dinsdag 8 november staat de Brit in het Parkstad Limburg Theater.

Kaarten

Tickets voor de concerten gaan 5 april om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Best British Male

De Engelse singer-songwriter is voormalig leadzanger van bands als Kat Kool & the Kool Cats, Streetband en Q-Tips. Zijn solocarrière maakte hem een tieneridool in de jaren 80. Young is bekend voor zijn hits als Love Of The Common People, Where I Lsay My Hat, Come Back And Stay en Everytime You Go Away. Deze bereikten allemaal de top 10 in de Uk Singles Chart. Zijn soulful stem behoort tot het genre ‘blue-eyed soul’. Young kreeg in 1985 een Brit Award voor Best British Male.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.