Backstreet Boys krijgen mogelijk vaste shows in Las Vegas

Geschreven door op 4 april 2016 om 8:37

De Backstreet Boys vertrekken naar de gokstad van Amerika. De mannen gaan een stel proefconcerten draaien in Vegas en als dat bevalt krijgen ze mogelijk een vaste show.

Backstreet Boys naar Las Vegas

De Amerikaanse boyband krijgt mogelijk een vaste show in Las Vegas. Dat liet Nick Carter weten aan Entertainment Tonight. De mannen gaan eerst een stel proefconcerten draaien en als deze goed bezocht worden, krijgt de band mogelijk een vaste show.

Spectaculaire show

Volgens Carter heeft de band een deal met Live Nation voor negen concerten. “Als die goed gaan, opent dat de deuren voor een vaste plek.” De boyband is van plan een spectaculaire show neer te zetten: “We hebben een behoorlijk repertoire, dus we kunnen alle hits spelen en hebben dan al een aardig gevulde show.”

Vaders

Kevin Richardson lijkt een vaste plek in Vegas wel fijn: “Als we straks allemaal vader zijn, is dat wel handig. Dan hoeven we niet meer zoveel te reizen.” Voordat de mannen Vegas induiken, moet er eerst nog even een nieuw album op de plank komen. Deze hoopt de band eind dit jaar of begin volgend jaar uit te brengen.

 

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Backstreetboys Nieuws · Nieuws