Navarone brengt ‘Mixing It Up Tour’ aankomend najaar langs poppodia

Geschreven door op 22 februari 2019 om 10:48
Navarone (cropped) - Foto Ciell (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Navarone heeft een nieuwe tour aangekondigd! De band reist aankomend najaar langs zalen in onder andere Hilversum, Zwolle en Nijmegen.

UPDATE 7-3-19: Navarone heeft drie extra shows toegevoegd aan haar concertreeks. Op dinsdag 22 oktober 2019 speelt de band in Paradiso te Amsterdam. Twee dagen later, op donderdag 24 oktober 2019, staan de mannen in de Kleine Zaal van De Oosterpoort te Groningen. Weer drie weken later, op vrijdag 15 november 2019, geeft de formatie een concert in Metropool in Hengelo. Tickets zijn per direct verkrijgbaar.

Navarone kondigt najaarstour aan

Het zijn drukke tijden voor Navarone! De band zit momenteel middenin zijn voorjaarstour en staat vrijdagavond ook nog in de finale van ‘The Voice’. Als klap op de vuurpijl hebben de rockers echter nog een tour aangekondigd! De Nijmeegse band brengt zijn ‘Mixing It Up Tour’ aankomend najaar langs verschillende poppodia.

De volgende zalen staan op het programma:

  • 19 oktober: Grenswerk, Venlo
  • 25 oktober: De Vorstin, Hilversum
  • 31 oktober: Hedon, Zwolle
  • 9 november: Gebr. de Nobel, Leiden
  • 14 november: Mezz, Breda
  • 22 november: Doornroosje, Nijmegen

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de websites van de poppodia, en/of de website van Ticketmaster. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.