Lionel Richie op 5 februari in Ziggo Dome en Sportpaleis

Geschreven door op 22 september 2014 om 11:26
Lionel Richie - Credits Brian Solis - Flickr (CC BY 2.0)

Lionel Richie is volgend jaar weer voor concerten in Nederland en België te vinden. De Amerikaanse zanger treedt 5 februari 2015 op in de Ziggo Dome en op 19 maart in het Sportpaleis.

De shows staan in het teken van zijn wereldtournee All The Hits All Night Long. De tournee bestaat uit 31 optredens in twaalf landen, waarbij hij Nederland als eerste aandoet.

Voorverkoop Lionel Richie

De voorverkoop voor Lionel Richie’s optreden in de Ziggo Dome start op vrijdag 26 september om 10.00 en verloopt via de websites van Mojo Concerts en Ticketmaster. De prijs van een kaartje start vanaf 44 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

Naast zijn optreden in Nederland is Lionel Richie ook nog te vinden in het Sportpaleis in Antwerpen. De kaartverkoop van deze show, die op donderdag 19 maart plaatsvindt, start ook op vrijdag 26 september, maar dan op 11.00.

Zelf heeft Lionel Richie te kennen gegeven ontzettend veel zin te hebben in zijn show in Nederland. “Ik kan niet wachten om terug te komen naar Nederland. Het publiek is altijd fantastisch en ik heb altijd een geweldige tijd in jullie land. De show voelt op de meeste avonden als één groot meezing-festijn, dus ik zie er naar uit om weer samen met de Nederlanders te zingen!”, aldus de Amerikaanse zanger.

Lionel Richie

De tournee is een viering van Lionel Richie’s onvoorstelbaar succesvolle carrière. Hij verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen albums en ontving ondertussen prestigieuze muziekprijzen zoals Grammy Awards, American Music Awards, een Golden Globe en zelfs een Oscar.

Lionel Richie’s muzikale carrière begon toen hij met enkele medestudenten de band Commodores en daar de meeste hits van schreef. In 1982 kwam hij met zijn eerste solo-album. Dat titelloze album werd een van de beste verkochte albums van dat jaar en leverde Lionel Richie zijn eerste Grammy Award op.

Tip: Lionel Richie’s laatste album Tuskagee is te bestellen via bol.com.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.