Paul Simon en Sting geven tweede show in Ziggo Dome

Geschreven door op 22 september 2014 om 10:19
Paul Simon - Foto: Louise Palanker (Flickr, CC BY-SA 2.0) top 10 concerten

Paul Simon en Sting hebben een tweede concert in de Ziggo Dome in Amsterdam aangekondigd. Het tweede concert zal plaatsvinden op zaterdag 18 april in 2015. 

Paul Simon en Sting’s gezamenlijke shows staan in het teken van hun tournee, genaamd On Stage Together. Hun eerste concert in de Ziggo Dome, die plaats zal vinden op 22 maart, was binnen een dag uitverkocht.

Paul Simon en Sting Tickets

De voorverkoop voor het tweede concert  begint op vrijdag 26 september. De tickets zijn vanaf 10:00 uur beschikbaar via de website van TicketMaster en Mojo Concerts. De kaarten zijn beschikbaar vanaf 69 euro. Mocht het zich voordoen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn, dan is het vaak nog mogelijk om via een secundaire ticketshop kaarten te bemachtigen.  Een van de mogelijke secundaire ticketshops is Topticketshop.

 

Paul Simon en Sting

Beide zangers, die tevens oude vrienden zijn, staan erom bekend dat ze niet bang zijn om een breed scala aan muziekgenres te verkennen en te combineren. Tijdens de ‘On Stage Together” tour zullen de iconische singer-songwriters hun stem en bands vermengen. Dat resulteert in een verrassende show, waarin beide zangers zowel hun eigen, als gezamenlijke talent demonstreren.

 

Setlist

Op de setlist staan ruim 30 songs, waaronder favorieten als “Desert Rose,” “Every Breath You Take,” “Boy In The Bubble,” “Fields of Gold,” “Driven To Tears,” “Mother & Child Reunion,” “The Boxer,” “Diamonds On The Soles of Her Shoes” en nog vele anderen.

De pers en het publiek ware unaniem in hun lofzang: het was een van de meest geprezen tournees door Noord-Amerika van 2014.  Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier een video van Sting en Paul Simons samen op het podium:

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Paul Simon Nieuws