The Simon & Garfunkel Revival Band naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 3 juli 2017 om 10:34
The SImon & Garfunkel Revival Band (YouTube)

Goed nieuws voor Simon & Garfunkel-fans! Op 9 januari 2018 brengt The Simon & Garfunkel Revival Band het legendarische oeuvre van de iconische zangers naar TivoliVredenburg!

The Simon & Garfunkel Revival Band naar Utrecht

Ben jij fan van Simon & Garfunkel? Dan is dit wat voor jou! Op dinsdag 9 januari komt de Duitse tributeband The Simon & Garfunkel Revival Band naar TivoliVredenburg! Tijdens de show in het Utrechtse poppodium zullen uiteraard alle klassiekers van het iconische duo voorbijkomen.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor de show is inmiddels gestart! Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk dan hier.

‘The Sound of Silence’

‘Mrs. Robinson’‘Bridge Over Troubled Water’ en natuurlijk ‘The Sound of Silence’, wie kent ze niet? Art Garfunkel en Paul Simon behaalden in de jaren zestig en zeventig enorme wereldwijde hits met tracks die tot op de dag van vandaag als klassiekers worden gezien.

In de jaren zeventig ging het duo voor het eerst uit elkaar en wat volgde waren decennia vol reünies en ruzies. Dat de twee zangers absoluut niet elkaars beste vrienden zijn is inmiddels publiek geheim. Een nieuwe reünie lijkt er, voorlopig, dan ook niet in te zitten. Gelukkig hebben we The Simon & Garfunkel Revival Band nog!


Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.