Metalband Black Label Society in maart 2018 naar de Melkweg

Geschreven door op 31 oktober 2017 om 11:51
Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne, Zakk Sabath) - Foto Focka (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Black Label Society komt naar Nederland! Zakk Wylde en co. staan op vrijdag 30 maart 2018 in de Max zaal van de Melkweg in Amsterdam.

Black Label Society naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van Black Label Society! De Amerikaanse metalband onder leiding van frontman Zakk Wylde komt naar Nederland! De rockers betreden op vrijdag 30 maart 2018 het podium van de Max zaal in de Amsterdamse Melkweg.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Grimmest Hits’

Zanger en gitarist Zakk Wylde nam in 1998 het album ‘Sonic Brew’ op, samen met drummer Phil Ordich. Hoewel het album in eerste instantie bedoeld was als soloalbum van Wylde, besloten de heren om de band Black Label Society op te richten.

Inmiddels heeft de band van Wylde, die onlangs als vaste gitarist herenigd werd met metallegende Ozzy Osbourne, negen studioalbums achter haar naam staan en nummer tien is op komst! De plaat ‘Grimmest Hits’ moet in 2018 verschijnen. De eerste single van het opkomende album, ‘Room of Nightmares’, verscheen op 2 oktober.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.