Multi-talent Michael McDonald in 2018 naar Carré Amsterdam

Geschreven door op 31 oktober 2017 om 11:20
Michael McDonald - Foto YouTube screenshot

Goed nieuws! Niemand minder dan Michael McDonald komt naar Nederland! De Amerikaanse zanger, pianist, songwriter en componist staat op 22 maart 2018 in Carré Amsterdam.

Michael McDonald naar Koninklijk Theater Carré

Michael McDonald komt in 2018 naar Nederland! De Amerikaanse zanger, toetsenist en songwriter mag dan inmiddels de respectabele leeftijd van 65 bereikt hebben, aan stoppen denkt hij nog lang niet! McDonald betreedt op donderdag 22 maart 2018 het podium van het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn o.a. via de volgende online verkooppunten verkrijgbaar:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Wide Open’

Michael begon zijn carrière halverwege de jaren zeventig als zanger en muzikant bij Steely Dan en The Doobie Brothers. Laatstgenoemde band ging in 1982 echter uit elkaar, waarna McDonald zijn eerste solo-album ‘If That’s What It Takes’ uitbracht.

Inmiddels zijn we 35 jaar verder en heeft Michael negen studioalbums achter zijn naam staan. Op 15 september 2017 verscheen het laatste album van McDonald, getiteld ‘Wide Open’.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.