Ierse singer-songwriter Luka Bloom brengt ‘Refuge Tour’ naar Nederland

Geschreven door op 6 maart 2018 om 11:34
Luka Bloom - Credits: Pretfles/Wikimedia (CC by 3.0)

Luka Bloom komt weer terug naar ons kikkerlandje! De 62-jarige singer-songwriter brengt zijn ‘Refuge Tour’  in oktober en november naar verschillende zalen in Nederland.

Luka Bloom naar Nederland

De Ierse muzikant komt voor een aantal intieme shows in oktober en november terug naar Nederland. Bloom, die eigenlijk Barry Moore heet, presenteert zijn nieuwe album ‘Refuge‘ in verschillende zalen door het land. Barry brengt zowel oude als nieuwe nummers ten gehore.

De singer-songwriter is vaker in Nederland te vinden. In 2016 stond de geliefde Ier nog in TivoliVredenburg en in 1999 maakte hij zich onsterfelijk door het Pinkpop-podium op te fietsen.

Concertdata 2018 in Nederland

27 oktober  – De Oosterpoort, Groningen
28 oktober –  De Nieuwe Kerk, Den Haag
31 oktober – Nieuwe Nor, Heerlen
2 november – Theaters Tilburg, Tilburg
3 november – Luxor Live, Arnhem
4 november – Het Zonnehuis, Amsterdam

Concertkaarten

Tickets voor Luka Bloom zijn onder andere verkrijgbaar via de website van GreenhouseTalent. De voorverkoop start vrijdag 9 maart 2018.

Geliefde rasmuzikant

Met zijn intrigerende gitaarspel, unieke stem en opvallende songkeuze weet Bloom bijna elk publiek wel in te pakken. De Ierse singer-songwriter brengt zijn emoties al meer dan vijfentwintig jaar over via eigen nummers en zorgvuldig uitgekozen covers tijdens geweldige concerten.

Ongetwijfeld komt ook ‘Fertile Rock‘ voorbij tijdens zijn aankomende optredens in Nederland. Bloom zegt zelf fantastische herinneringen te hebben aan die keer dat het publiek het nummer in de Tivoli Utrecht uit volle borst meezong.

Bron: GreenHouseTalent, Luxor Live, De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.