Venice voor meerdere openluchtshows naar Nederland

Geschreven door op 6 maart 2018 om 11:03
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

Venice keert terug naar Nederland! De Amerikaanse band reist aankomende zomer langs verschillende openluchtpodia door het hele land.

Venice geeft openluchtshows in Nederland

Goed nieuws voor de fans van Venice! De familieband van de broers en neven Mark, Kipp, Michael en Pat Lennon keert in 2018 gewoon weer terug naar Nederland! De Lennons geven aankomende zomer een aantal openluchtconcerten op verschillende podia door het land.

De band, die bekend staat om haar muziek in de stijl van The Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young en Jackson Browne, is op 13 juli in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen te vinden. Een dag later, op 14 juli, geven de heren een show tijdens Bospop. Op 15 juli staan de Lennons op het podium in het Amsterdamse Bostheater, tijdens concertreeks Live At Amsterdamse Bos.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn onder meer verkrijgbaar via de websites van Eventim en Ticketmaster, en/of de websites van de betreffende openluchttheaters en festivals.

 

Bron: Doornroosje, Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.