Leonardo Dicaprio doet enorme donatie aan rode kruis

Geschreven door op 3 december 2012 om 14:12

Leonardo Dicaprio was onlangs jarig en kocht voor meer dan twee miljoen aan champagne. Hij verkocht de drank op zijn feestje en de opbrengt ging naar het goede doel.

Dicaprio vierde zijn verjaardag onlangs in de New Yorkse supper club ‘Darby’. Om niet alleen zijn gasten een leuke tijd te geven bestelde hij 18 kratten ‘Armand de Brignac’ champagne. Deze kost enkele honderden euro’s per fles. Hij kocht de drank echter niet om op te drinken, de bubbels werden gedurende zijn feestje geveild voor 385.000 euro.
De vrienden van de bekende acteur waren blijkbaar in een goede bui, 18 kratten bleken niet genoeg te zijn. Tijdens het feest heeft Dicaprio champagne bijbesteld welke direct weer geveild werd.

Er waren dan ook de nodige bekende artiesten op het feest die wel een paar euro konden missen. Zo waren onder andere Jay-Z en Robert De Niro, die nog een en ander hadden uit te vechten, op het feest. Ook Cameron Diaz was van de partij.

Het geldbedrag gaat het rode kruis en naar de slachtoffers van orkaan Sandy. Hiermee hoopt hij hun leed te verzachten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws