Pharrell Williams brengt nieuw nummer pas in 2117 uit

Geschreven door op 17 november 2017 om 15:04
Pharrell Williams - Fotocredits: Andreas Meixensperger Follow - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Het nummer van Pharrell Williams in samenwerking met Louis XIII genaamd ‘100 years’ wordt in 2117 uitgebracht. Dit is om aandacht te trekken voor het milieu.

Pharrell Williams – 100 years

Deze campagne staat in het teken van de milieukwesties die er op dit moment spelen. De zanger en het cognacmerk slaan de handen ineen om milieubewuster om te gaan met de natuur. Het is namelijk zo dat de fysieke plaat waarop het nummer is opgenomen, gemaakt is van speciale klei afkomstig uit de Franse Cognac-regio.

De plaat wordt bewaard in een geavanceerde kluis, die alleen open te krijgen is wanneer hij wordt ondergedompeld in water. Beide partijen willen hiermee het volk aanzetten om tot actie over te gaan tegen de opwarming van onze aarde.

” Ik vind het mooi dat LOUIS XIII een eeuw vooruit denkt. Dat zouden we allemaal moeten doen, als we voor de planeet willen zorgen”

Shanghai

In de grootste stad van China, heeft de meervoudig Grammy-winnaar het nummer voor een besloten gezelschap van honderd personen gespeeld. Deze honderd mensen zijn de enige die het nummer te horen krijgen, voordat het voor honderd jaar in de kluis verdwijnt.

Bron: Instagram, NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Pharrell Williams Nieuws